Forstørrelser Virum, Forstørrelser Lyngby, Foto på lærred Virum, Foto på lærred Lyngby,
Storformat Virum, Storformat Lyngby.

Vi printer forstørrelser fra helt små til storformat og på mange typer  papir og lærred

 

Vi printer forstørrelser på fotopapir, bomuldspapir eller lærred, vi montere dem også gerne i passepartout, spænder lærredet på blindramme, opklæber på skumpap eller andre materialer, indrammer og overfladebehandling efter ønske.
Se også de forskellige papirer under Giclée print, der alle kan bruges til fotoforstørrelse.

 

Hahnemühle

For at opnå den højeste print kvalitet og arkivholdbarhed anvender vi Hahnemühle papirer, en beskrivelse af de papirtyper vi anbefaler kan ses herunder.

Vi har ingen standardstørrelser på forstørrelser, bare den korte side på et print er 110 cm. eller der under og længden ikke overstiger 30 meter for fotopapir og 12 meter for bomuldspapir, så priseksemplerne under beskrivelsen af de enkelte papirer, er for at give en indikation af prisen for nogle størrelser der bruges meget.

Photo Luster 260

Et 260 grams  papir der føles som et klassisk PE-fotopapir med en meget behagelig "Luster" overflade, der gengiver lige så dyb en sort som på et helblankt papir, men uden de samme reflekser.

Dette papir er oplagt til forstørrelser med et stort farveomfang, short/hvid eller den enkle streg. Printresultatet på papiret er meget neutralt, selv når billedet betragtes fra en stor vinkel.

 

Priseksempler:    30x40 cm. Kr. 72   -   40x60 cm. Kr. 126   -   50x70 cm. Kr. 197   -   100x150 cm. Kr. 844

Photo Rag 308 smooth

 

Et 308 grams 100% bomuldspapir, naturligt hvidt med en meget ensartet og jævn overfladestruktur. Papiret er helt syreneutralt og overholder med garanti alle standarder for arkivholdbarhed.

Dette papir er oplagt til Giclée print med et stort farveomfang, short/hvid eller den enkle streg. Printresultatet på papiret er ofte, så naturlig at man nærmest får lyst til at røre.

Papiret har Hahnemühles usynlige overfladebehandling, der mindsker trækpapireffekten, så printet står med optimal randskarphed. Den jævne struktur i papiret øger fornemmelsen af dybden i printet og den naturlige hvidhed giver det rolige udtryk, som ikke "stjæler" billedet fra det foto, der er printet på det.

 

Priseksempler:    30x40 cm. Kr. 158   -   40x60 cm. Kr. 252   -   50x70 cm. Kr. 408   -   100x150 cm. Kr. 1541

Daguerre Canvas 400

 

Et 400 grams polyester forstærket bomuldslærred, naturligt hvidt med den typiske overfladestruktur fra mellemfint lærred. Lærredet er helt syreneutralt og overholder med garanti alle standarder for arkivholdbarhed.

Dette lærred er oplagt til foto print med et stort farveomfang eller short/hvid med stor tonalitet. Overfladen er perfekt til portræt og landskabs foto eller for at få et råt udtryk, der giver en nærmest tre-dimentionel opfattelse af det printede.

Lærredet har Hahnemühles usynlige overfladebehandling, der mindsker trækpapireffekten, så printet står med optimal randskarphed. Den mellemkraftige struktur i lærredet øger fornemmelsen af dybden i printet og den naturlige hvidhed giver et roligt udtryk, som ikke "stjæler" billedet fra det billede, der er printet på det. Lærredet kan efterfølgende overflade behandles, så det fremstår mat eller blankt, det kan opspændes på blindramme som alm. lærred.

Priseksempler:    30x40 cm. Kr. 152   -   40x60 cm. Kr. 239   -   50x70 cm. Kr. 310   -   100x150 cm. Kr. 1150

Photo Rag Baryta 315

 

Photo Rag Baryta 315 kombinerer egenskaberne fra et luksuriøst 100% bomuldspapir og et klassiske baryta papir.
Den meget fine overfladetekstur med baryta højglans fremhæver de særlige ekspressive træk i et portræt, men papiret viser også sine egenskaber når det bruges som højglans papir til billeder med meget fine detaljer.
Der er højglans og dermed genskin, men også de meget dybe farver, som når en bil får 5 gange klar lak, og samtidig overholder papiret alle krav til arkivholdbarhed.

 

Priseksempler:    30x40 cm. Kr. 173   -   40x60 cm. Kr. 285   -   50x70 cm. Kr. 462   -   100x150 cm. Kr. 1653